O nama

O nama

Mi smo...

Mopex d.o.o je osnovan 1997 godine kao porodično preduzeće. Vlasnici preduzeća su Branka i Dušan Radaković.
Ključna delatnost na kojoj se zasniva poslovanje su usluge profesionalnog održavanja higijene i tekuće održavanje poslovnih objekata,tzv. „savremeni domar“.
Mopex d.o.o se takođe bavi uvozom i distribucijom mašina, opreme , hemijskih sredstava i potrošnog higijenskog materijala. Naša kompanija zapošljava više od 700 radnika koji svakodnevno održavaju preko 350.000m² površina u najznačajnijim državnim institucijama I cenjenim privatnim kompanijama.

Proizvode renomiranih evropskih proizvođača kao što su Dr. Schnell, Premiere Products, Caselli, TTS, Columbus, Novaltec, Hagleitner, Ghibli, Jofel, Veltia, Gojo,Newster i Purell, učinili smo dostupnim domaćim kupcima.

Kontinuirano uspešno poslovanje ostvareno je zahvaljujući savremenom načinu rada i organizaciji posla, primenom naprednih metoda, korišćenju savremenih mašina i opreme kao i stvaranju stručnog i kvalifikovanog kadra .

Kvalitet u svim domenima poslovanja je glavna odlika našeg privrednog društva.

U tom pravcu, Mopex d.o.o je prvo privredno društvo , iz oblasti pružanja usluga održavanja higijene, u Republici Srbiji koje je, u martu 2001 godine, uspostavilo sistem kvaliteta JUS ISO 9002, a 2004 godine i sertifikovano od strane TUV Bayern, čime je potvrđen sistem menadžmenta kvaliteta ISO 9001:2008. Mopex je takođe uspeo da uspostavi standarde kvaliteta 14.000 i 18.000 jer je trajno opredeljenje da se staramo o zaštiti bezbednosti na radu i ekologiji.

U našoj zemlji postoji vise od 100 privrednih društava koja se bave istom delatnošću kao i naše privredno društvo, ali smo mi jedini do sada koji u svom poslovanju , primenjujemo napredne softvere-integralne informacione sisteme (ERP) i CRM, koji nam pomažu u svakodnevnoj komunikaciji sa našim klijentima.

Naša vizija je...

Razvoj modernog koncepta poslovanja i pružanja najvišeg nivoa usluga, u različitim privrednim segmentima, u kojima će naše ime biti sinonim, za kompaniju koja uvodi i primenjuje nove standarde, koristi savremena sredstva rada, potpuno ekološku i biorazgradivu hemiju, nudi inovativna rešenja, i neguje profesionalnu komunikaciju sa klijentima.

Naša strategija je vrhunski kvalitet pružene usluge, uz stalno usavršavanje i unapređenje rada zaposlenih. Kupac naših usluga i proizvoda biće stalni centar naše pažnje, a njegovo zadovoljstvo, naš stalni imperativ.

O nama