Dispenzeri, sušači za ruke i fenovi

U ponudi imamo potpuno novu i revolucionarnu generaciju proizvoda i rešenja za sanitarni blok poznatih svetskih proizvođača dispenzera Hagleitner i sušača za ruke Dyson i Veltia.

  Dyson:

Efikasnost - vreme za koje Dyson sušači osuše ruke iznosi samo 10 sekundi. Sa ovom karakteristikom ne može da se meri ni jedan drugi sušač i po ovome je Dyson veoma prepoznatljiv

Energetska ušteda - Dyson sušači ne koriste grejače kao svi ostali klasični sušači za ruke. Ruke se suše zahvaljujući brzini strujanja vazduha, koja iznosi 690 km/h. Na ovaj način se ruke brzo suše i korisnik ima osećaj prijatne masaže ruku. Zbog ovakve tehnologije i odsustva grejača, Dyson sušači postižu sve ovo sa potrošnjom od samo 1,6 kWh.
Ekološki
- Dyson sušači proizvode 67% manje karbon dioksida nego drugi sušači za ruke i 62% manje karbon dioksida nego papirni ubrusi.

Antibakterijska zaštita - Dyson sušači ostvaruju najviši nivo higijene i ona se ostvaruje kroz:
HEPA filere
koji su za svoju efikasnost dobili HACCP standard. Dyson je jedini sušač za ruke na svetu koji ima ovaj sertifikat. Na ovaj način, vazduh pomoću kojeg se suše ruke je potpuno sterilan što onemogućava prenošenje bakterija iz vazduha na ruke.
Materijal od koga je napravljen sušač.
Ovaj materijal u sebi sadrži srebro, kao najpoznatiji antiseptik za bakterije. Na taj način, onemogućeno je zadržavanje bakterija na samom sušaču, bez obzira da li je on trenutno u upotrebi ili ne.

Finansijka ušteda - ona je kod ovakvih sušača više nego očigledna. U ponudi možete videti i tabelu koja govori u prilog tome. Kada bi smo pokušali da ovu finansijsku uštedu prikažemo na najjednostavniji način, onda bi smo mogli reći da jedna upotreba Dyson sušača odgovara upotrebi 22 puta brisanja ruku sa klasičnim ubrusima za ruke. Za konkretke brojke Vam može poslužiti tabela u okviru ponude koja jasno pokazuje finansijsku korisnost ovog sušača.
Kvalitet
- Garancija od 5 godina govori sama za sebe da se radi o uređajima vrlo visokog kvaliteta.

   Hagleitner dispnenzeri:
DispenzeriNova generacija proizvoda sa Xibu dozatorima na senzor za ubruse, penu – deterdžent za pranje rukku, toalet papir i osveživač vazduha nudi potpuni komfor za korisnika i dizajn koji se sasvim uklapa u enterijer vašeg toaleta. Xibu sistem nudi mnogo mogućnosti:

  • Izuzetan dizajn
  • Viskok kvalitet dispenzera i sredsava za higijenu
  • Efikasan i ekonomičan
  • Nikada prazan
  • Jednostavan za upotrebu
  • Proizvod proverenog austrijskog kvaliteta

   Veltia sušači za ruke:
Veltia je španska kompanija koja se bavi proizvodnjom aparata za sušenje ruku poslednje generacije.Ovaj revolucionarni proizvod omogućava brzo, efikasno i higijensko sušenje ruku i pogodan je za postavljanje u objektima svih profila i namena:

  • Susaci za rukeBrzo i efikasno rešenje: Inovativni sistem velike brzine omogućava Veltia sušačima za ruke da vaše ruke osuše za samo 20 sekundi! Voda sa vaših ruku sakuplja se u posebno dizajniranom tanku, tako da i prostor ispod sušača ostaje sasvim suv i šist.
  • Ekološka ušteda: Zahvaljujući svojoj brzini Veltia sušač štedi i do 85% električne energije u poređenju sa drugim, standardnim sušačima. Štaviše, može veoma efikasno zameniti upotrebu papirnih ubrusa, jer u po potpunosti uklanja vodu sa vaših ruku. Na taj način ne pravite otpad, vodite računa o ekologiji i čuvate svoju životnu sredinu.
  • Brzina: naš jedinstveni koncept sušenja nije baziran na toplom vazduhu, što znači da nema vrelih delova a samim tim ni rizika da se korisnik opeče ili na bilo koji drugi način povredi. Šta više, sam sistem ne isušuje kožu i pruža veoma prijatan osećaj blage masaže.
  • Bez mirisa: Dok ga koristite, Veltia sušač za ruke oslobađa aktivne čestice koje reaguju na neprijatne mirise iz vazduha. Na taj način, dok sušite svoje ruke, sam sušač uklanja mirise, ostavljajući čist i svež vazduh. Nijedan drugi sušač za ruke na svetu ne poseduje ovu funkciju.

Veltia sušač za ruke ima ugrađenu Microban antibakterijsku tehnologiju zaštite koja je dvostruko higijenski pogodna za upotrebu, a antibakterijski sloj se ne može pohabati ili potrošiti. Atraktivan dizajn Veltia sušača za ruke i širok spektar boja, omogućava široku primenu i uklapanje u najrazličitija arhitektonska rešenja.