Profesionalno održavanje higijene

Usluge higijene

Profesionalno održavanje higijene je primarni posao kojim se naša kompanija bavi i možemo reći da smo jedan od lidera u ovoj oblasti. Naša kompanija zapošljava više od 700 radnika koji svakodnevno održavaju preko 350.000m² površina u najznačajnijim državnim institucijama I cenjenim privatnim kompanijama. Osposobljene ekipe, profesionalna hemija i najsavremenija sredstva to svakako garantuju.
Dozvolite nam da vaš radni prostor učinimo prijatnim i potpuno čistim.
Pridružite se listi najuspešnijih, koji su nama poklonili svoje poverenje i koji su koristili neke od sledećih vrsta naših usluga:

 • Generalno čišćenje nakon završenih građevinskih radova, renoviranja, održavanja velikih skupova i na osnovu vaših periodičnih potreba.
 • Dnevno održavanje higijene u velikoj meri će doprineti prijatnijem boravku vaših zaposlenih u poslovno-radnom prostoru.
 • Pranje mekih podnih površina (tepisi, itisoni, staze itd) sa uklanjanjem fleka, žvaka, kao i svih vrsta drugih nečistoća, što će uz redovno održavanje produžiti vek trajanja vaših podova.
  Posebno ističemo da pranje tepiha vršimo mašinom poslednje generacije koja prvo istrese tepih, uklanjajući svu prašinu, pesak i druge sitne čestice koje ga taloženjem znatno oštećujuju, a zatim tretira adekvatnom penom i pere sa najsavremenijom i potpuno automatizovanom mašinom . Na taj način pranje tepiha je izuzetno efikasno i bezbedno, nezavisno od toga da li se radi od vuni, svili ili veštačkom materijalu.
  Nakom pranja, tepih se postavlja u mašinu u kojoj se centrifugom suši za svega 3 minuta,čime se štite boje i sama osnova tepiha (potka) i produžava vek trajanja. Posebno ukazujemo na specijalnu mašinu koja ima zadatak da četka vaš tepih, odnosno da iz njega odstrani sve dlake vaših kućnih ljubimaca.
  Besplatno preuzimamo i dostavljamo tepih, tresemo i četkamo od svih dlaka, parfemišemo i pakujemo u transportnu foliju.
  U promotivnom periodu od 3 meseca, imaćemo promotivnu cenu od 180din/m² uz mogućnost dobijanja dodatnih popusta.
 • Pranje mebliranog i kožnog nameštaja vršimo savremenim postupkom sa hemijom poslednje generacije i profesionalnim paročistačima, Brzo i kvalitetno odstranjujemo nečistoću, fleke, grinje i negativne mirise iz vaših fotelja, stolica, dvoseda... Paročistač omogućuje ubijanje svih mikroorganizama u vašem nameštaju.
 • Pranje, zaštita i poliranje tvrdih podnih površina (mermer, granit, teraco,pvc,antistatik, guma,linoleum, keramika) sa uklanjanjem stare emulzije, kamenca, cementnog mleka, ostataka farbe i sl. poliranjem i zaštitom, čime ćemo vaše podove dovesti do visokog sjaja.
 • Pranje zavesa (markizet, draperije, trakaste zavese, venecijanera i sl.)
 • Pranje prozora spolja i iznutra na svim visinama.
  Nedostupne staklene površine više nisu problem! Sa odgovarajućom opremom, učinićemo da vaša stakla budu besprekorno čista
 • Pranje zidova i spuštenih plafona
 • Uklanjanje grafita sa raznih površina, pranje i čišćenje fasadnih zidova novim metodama i ekološkom hemijom, čime ćemo omogućiti da vaša fasada ponovo zablista
 • Industrijska i druga čišćenja u skladu sa vašim potrebama i zahtevima
 • Održavanje higijene zajedničkih prostorija stambenih zgrada i izdvojenih objekata
 • Dubinsko pranje unutrašnjosti motornih vozila, sedišta i prtljažnika vršimo na savremeni način uz upotrebu paročistača i hemije poslednje generacije