Mopex Mopex usluge Mopex proizvodi Tepih servis

Subvencije male ili nikakve, visoke kamate na kredite, naplata potraživanja loša, to su najveći problemi sa kojima se suočavaju prirvednici u Srbiji, kaže za N1 Dušan Radaković, direktor kompanije Mopex.

Pročitaj više

 "Atalian", jedna od najvećih evropskih kompanija u oblasti menadžmenta održavanja objekata (facility menagement), nedavno je stigla na srpsko tržište preuzimanjem većinskog udela kompanije "Mopex" iz Beograda.

Pročitaj više

Evropski lider u oblasti menadžmenta održavanja objekata (facility menagement), francuska kompanija "Atalian", potpisala je u četvrtak veče (12. novembra 2015. godine) Ugovor o preuzimanju većinskog udela kompanije "Mopex" iz Beograda.

Pročitaj više

Naša kompanija učestvovala u  dobrotvornoj  akciji generalnog  čišćenja zidnih obloga, mašinskog pranja i  poliranja  podova u jednoj od najznamenitijih duhovnih zdanja u našem gradu i tako dala svoj skromni doprinos  projektu rekonstrukcije crkve Svetog Marka.

Pročitaj više

Poslovni objekat ispunjava kriterijum Bonitetne izvrsnosti u 2013 godini I spada u sam vrh privrednih društva u Srbiji koji su ovlašćeni za upotrebu statusa A kao simbol bonitetne izvrsnosti.

Pročitaj više